Zajmérés

 

A környezetből minket ért zajterhelés szabványos és hiteles ellenőrzésének, az eredményes, hatékony és gazdaságos zajcsökkentésnek alapja mindenekelőtt a megfelelő zajmérés. Cégünk a zajméréseket a vonatkozó szabványok és előírások betartása mellett végzi. A  mérések alapján készülő szakvéleményeket bejegyzett és nyilvántartott szakértőink készítik el. Cégünk szakértői több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a zaj- és rezgésvédelem szakterületén. A vizsgálatokhoz a legmodernebb, a legújabb technológiai trendeknek is megfelelő, a  Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) által hitelesített zajszintmérő műszereket, illetve szoftveres adatfeldolgozó rendszereket alkalmazunk.

Munkahelyi zajmérésekkel szükséges igazolni, hogy egyes munkaterületeken, munkaállomásokon dolgozók nincsenek kitéve az egészségre káros mértékű zajterhelésnek. A munkahelyi zajmérés elvégzése után lehet javaslatot tenni az esetlegesen szükséges védőfelszerelésekre vagy zajcsökkentési megoldásokra.

Környezeti zajmérésnél a védendő homlokzatok előtti hangnyomás értéket kell ellenőrizni. A vonatkozó előírások szerint a megadott környezeti zaj határértéknek a védendő homlokzat előtt 2 m-re kell teljesülnie.

A zajmérések szükségesek lehetnek építési engedélyezési eljáráshoz, előzetes környezetvédelmi vizsgálati eljáráshoz, környezeti hatásvizsgálathoz, környezeti felülvizsgálathoz

A GEO-SIVO Kft. vállalja:

  • munkahelyi zajmérés,
  • környezeti zajmérés,
  • közúti zajkibocsátás mérés,
  • zajszempontú hatásterület lehatárolás

 

elvégzését.

 

Ajánlatunkhoz keressen bennünket a kapcsolat oldalon lévő elérhetőségeken.

A cégcsoport további tagjai:

Csernozjom Kft.

Csernozjom Bt.

Csernozjom Kft.

Mezőgazdasági tanácsadás, precíziós növénytermesztés, talajvédelmi, élővilág és természetvédelmi szakértés.

 

 

Abiotika Bt.

Abiotika Bt.

Vidékfejlesztési, EU-s projektfejlesztési szakértői, és államigazgatási tanácsadói tevékenység.

 

GEO-SIVO Építőipari, Környezetvédelmi Tervező és Kivitelező Kft.

Környezetvédelem   Természetvédelem   Vízépítés   Tanácsadás